PUBLICITAT

El Sòria imposa la lògica amb el 3-0 al CV Andorra

  • El resultat deixa clares les diferències de potencial entre l'equip castellà, que aspira al títol, i l'andorrà
EL PERIÒDIC
SÒRIA

Periodic
El CV Andorra va començar ahir la Superlliga amb derrota Foto: A. L.

El CV Andorra viatjava a Sòria amb la consciència tranquil·la. Amb les plantilles i pressupostos a la mà, els numantins tenien totes les de guanyar, perquè la realitat esportiva d'un i altre equip no tenen res a veure. Així va ser, i el CM Sòria Numància en el que milita l'andorrà Xavi Folguera es va imposar per un clar 3-0 que deixa els castellans líders en una primera jornada una mica estranya, com tot el calendari d'aquesta nova Superlliga.

El CV Andorra, això sí, va plantar cara durant els primers punts. Va ser fins el 8-7 del primer set que la cosa pintava igualada, però a partir d'aquí els de Sòria van agafar tota la iniciativa, esperonats també per les continues errades que van cometre els jugadors que entrena Lluís Hillaire, especialment a l'hora de posar en moviment el joc. D'aquesta manera, el primer set es va tancar amb un 25-14 bastant clar.

Al segon set, el Sòria va demostrar tenir el partit controlat, i així va dominar les situacions d'atac i defensa per assolir el set amb un 25-17 que tampoc no servia de res als homes d'Hillaire. Amb idèntic resultat (25-17) va finalitzar el tercer set, amb la qual cosa es tancava el partit sense més història. Els andorrans viatjaven amb baixes importants, com la del lliure José Garcia, o la de Christian Salvador.

La primera jornada no quedarà clara fins d'aquí dos caps de setmana, quan el Saragossa rebi el Vigo. Així funciona la Superlliga, que ahir només va tenir un altre resultat: 0-3 de l'Almeria a Eivissa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT