PUBLICITAT

La Ruta de l'Aperitiu del bolet esgota les existències

  • La 5a Fira Mercat continua avui amb el concurs boletaire a Arinsal
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Uns vianants miren de lluny els bolets d'un estand, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

La Ruta de l'aperitiu organitzada en el marc de la 5a Fira Mercat del Bolet va tenir una bona acollida a jutjar per l'èxit de les tapes ofertes per vuit restaurants d'Arinsal ahir al migdia. Tan és així, que diversos establiments van afirmar haver-se quedat sense existències al cap de poques hores. El restaurant Comapedrosa, per exemple, va indicar haver venut unes 160 tapes en poc temps.

Un total de vuit restaurants participaven a la Ruta de l'aperitiu del bolet, on per dos euros els comensals podien tastar una tapa elaborada amb bolets i una beguda.

La iniciativa que sorgeix arrel de l'experiència de la Festa Major i s'ha adaptat a la Fira Mercat del Bolet va tenir una molt bona acollida, segons van comentar els establiments. I és que la majoria van quedar-se sense existències al cap de poca estona de començar a servir les tapes. Va ser el cas del Xalet de l'Hotel Muntané que d'una a dues del migdia va esgotar pràcticament tots els sushi-maki de bolets que oferia. També els responsables del restaurant La llum d'oli van coincidir en indicar que les tapes s'havien venut molt ràpidament i des del restaurant Comapedrosa van afirmar a l'ANA haver venut fins a 160 tapes en poc més d'una hora.

Ahir també es van organitzar un taller infantil per conèixer les diferents varietats de bolets i la fira de productes artesans elaborats amb bolets. Avui tindrà lloc el concurs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT