PUBLICITAT

Els Isards empaten a Dinamarca però troben a faltar més eficàcia

  • 6-6 per als homes de Filiatre en el debut del seleccionador a l'Europeu
EL PERIÒDIC
ODENSE

Periodic
A l'esquerra, el seleccionador Philippe Filiatre. Foto: ÀLEX LARA

La selecció andorrana de rugbi, de la mà del debutant a la banqueta, el seleccionador Philippe Filiatre, va iniciar ahir el camí de la 2B de l'Europeu de rugbi 15 amb un important empat fora de casa, a Odense contra Dinamarca (6-6), que deixa un bon sabor de boca però també la sensació que es podia haver obtingut més si hi hagués hagut més eficàcia en la concreció de les ocasions. «La victòria l'hem tinguda a tocar», va dir després del matx el segon seleccionador, Josep Marticella.

En un partit amb força vent, els danesos es van avançar amb una penalitat, però abans d'arribar al descans els Isards van tenir la capacitat per empatar amb una penalitat transformada per Roger Fité, el qual també va complir amb una segona que va tenir abans que acabés aquest primer tram de partit.

Amb el 3-6, Andorra va poder materialitzar una superioritat tècnica palesa durant tot el partit, però la potència física danesa, i la manca d'encert dels tricolors, va acabar per deixar en res la lluita per la victòria. Els andorrans van tenir l'assaig «a 50 centímetres», segons Marticella. Així, finalment van ser els danesos els que, amb una altra penalitat, van assolir l'empat que va deixar el sabor agredolç als homes entrenats per Philippe Filiatre.

«Estem contents, però també decebuts», va dir Marticella, «perquè hem dominat, hem jugat en el seu camp, hem creat més ocasions... el problema ha estat que no les hem concretat». La selecció tindrà una nova cita el pròxim 27 d'octubre, al Camp del Consell contra Israel, la favorita del grup que ahir va vèncer a Sèrbia 48-22.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT