PUBLICITAT

Una argentina resident mor en un xoc frontal a Cervera

  • El sinistre s'ha cobrat una altra vida i ha causat quatre ferits greus
EL PERIÒDIC
CERVERA

Una dona de 33 anys va morir dijous a la nit en un accident de trànsit a la carretera L-311 al terme municipal de Cervera. La dona, de nacionalitat argentina, conduïa un turisme amb matrícula andorrana, com van confirmar des del Servei Català de Trànsit, i va xocar frontalment amb un altre cotxe de matrícula espanyola per causes que s'estan investigant. La passatgera del segon vehicle, una dona de 82 anys de nacionalitat espanyola i veïna de Sabadell, també va morir com a conseqüència de la topada. Quatre persones més van quedar ferides greus i van ser traslladades a l'Hospital Arnau de Vilanova i a l'hospital d'Igualada.

La conductora, Nadia C. de nacionalitat argentina i resident al Principat, viatjava amb un menor que va quedar ferit greu com a conseqüència de la topada que li va costar la vida a la dona, i va ser ingressat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

L'accident es va produir pels volts de les deu de la nit al punt quilomètric 3 d'aquesta via i en el sinistre va resultar també morta la persona que viatjava de copilot en el turisme de matrícula espanyola implicat en la col·lisió. Es tracta de Pilar B.C. de 82 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Sabadell, segons les dades recollides per EFE. En aquest vehicle hi viatjaven tres persones més, que també van patir ferides greus i van haver de ser traslladades pel SEM a l'Hospital Arnau de Vilanova i a l'Hospital d'Igualada.

Fins al lloc del sinistre es van desplaçar cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, cinc vehicles de Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del SEM.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT