PUBLICITAT

L'històric convergent Agustí López abandona la política activa

  • L'any 1991 va guanyar les primeres eleccions a l'Ajuntament de Sort
EL PERIÒDIC
SORT

Agustí López, diputat al Parlament de Catalunya les tres darreres legislatures, abandona la política activa i anuncia que no es tornarà a presentar com a candidat a les llistes de CiU per Lleida ni exercirà cap càrrec del Govern de la Generalitat, en cas de guanyar les eleccions, ni del partit. López, ha explicat que es tracta d'una decisió molt meditada i ha dit trobar-se «absolutament còmode» amb el projecte de CiU però que ha arribat el moment d'abandonar la política activa. López porta des del 1991 en política, quan va guanyar les primeres eleccions a l'Ajuntament de Sort. López ha explicat que amb aquesta decisió tanca un cicle i dóna pas a noves generacions.

López ha remarcat que porta treballant molt intensament en política des de fa anys: ha estat alcalde de Sort durant més de 20 anys, president comarcal i diputat a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2003, 2006 i 2010, entre altres. Actualment és també president del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

López, de 59 anys, és llicenciat en geologia i ha treballat com a professor d'institut a l'IES Hug Roger III de Sort (1975-1982). Té previst demanar la jubilació i dedicar-se a llegir, escriure i caminar.

Comitè electoral / El secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, i el secretari de política municipal de la intercomarcal de les Terres de Lleida d'UDC, Juli Muro, van participaran aquest dijous a la constitució del comitè electoral territorial de la Federació de l'Alt Pirineu, que es va celebrarà al cinema Els Til·lers de Sort, informa l'ACN.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT