PUBLICITAT

El Cadí-ICG Software comença la temporada davant el Gran Canaria

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Ja està tot a punt per començar una nova edició de la LF,diferent a les anteriors. Finalment són 11 els equips que hi prendran part. La crisis econòmica s'ha emportat per davant a varis equips, entre ells el que va ser totpoderós Ros Casares i darrer campió, i la competició s'ha reduït però amb la presència del Cadí-ICG Software. L'equip del Sedis Bàsquet, amb un model de gestió i optimització de recursos començarà la 10ena temporada en la màxima categoria del bàsquet femení estatal, i la sisena consecutiva, avui davant l'equip local Gran Canaria 2014. El Cadí és l'equip català amb més continuïtat dins l'elit del bàsquet femení.

Aquesta temporada l'equip està novament dirigit per Andreu Bou, que té a Jordi Zamora com a ajudant, a Iria Perez com a preparadora física i a Xavi Calm com a fisioterapeuta i delegat. El Cadí-ICG Software presenta una combinació de joventut i veterania que intentarà portar a l'equip al repte de millorar les fites aconseguides fins ara, i que té en la setana posició de la temporada passada la millor classificació obtinguda.

El rival d'avui és un equip format per joves jugadores de la cantera canària, i importades en molts casos de països africans (Ble, Ndour) , que han estat nacionalitzades després de passar la seva formació en el club canari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT