PUBLICITAT

Obres de canalització i de la xarxa elèctrica a la Massana

  • La parròquia es volca aquest cap de setmana amb la Fira del Bolet
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Des del dilluns vinent, i durant un mes, es realitzaran obres als carrers Guillem Areny de la Massana i al carrer Major de Sispony, amb l'objectiu de millorar i renovar la xarxa d'aigua potable, de recollida d'aigua pluvial i d'aigua residual. A més, en el cas del carrer Major de Sispony, també s'aprofitarà per realitzar el soterrament de la línia elèctrica. Aquestes obres s'emmarquen en la campanya de millora de les infraestructures públiques, que el Comú realitza cada exercici en diferents zones de la parròquia.

Les obres serviran per garantir que l'aigua arribi amb les millors condicions i, d'altra banda, permetran continuar amb els treballs de separativa d'aigües, cabdals a nivell medi ambiental.

Durant aquests dies, el Comú està informant a tots els veïns dels dos carrers afectats per les obres, ja que per poder-les tirar endavant és imprescindible que no hi hagi cap vehicle estacionat que dificulti el desenvolupament dels treballs. D'altra banda, l'accés rodat estarà restringit de les 9 a les 18 h.

FIRA DEL BOLET / D'altra banda, des d'avui i fins al diumenge, torna la Fira Mercat del Bolet d'Arinsal. Segons va informar la corporació, s'espera que el canvi de dates faci encara més lluït el certamen ja que als boscos hi ha més bolets que a principis de setembre, cosa que permetrà més quantitat i varietat als expositors, a banda de preus més assequibles. Durant tres dies, la placeta de l'Hostal Pobladó –davant el telecabina- acollirà diferents punts de venda de bolets frescos, secs, en conserva i productes derivats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT