PUBLICITAT

La Fira de Sant Ermengol potencia la gastronomia amb un tasT km0

  • Espai de degustació col·lectiva en què s'oferiran 17 tastets
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell inclourà en l'edició d'aquest any un espai de degustació col·lectiva en què s'oferiran 17 tastets de productes Km0 d'elaboradors alimentaris de l'Alt Urgell i el Baridà. En total, es prepararan més de 10.000 degustacions, que inclouran embotits, confitures i melmelades, olis, vins, cerveses, pans i coques, xocolates, fruita, vedella, poltre i bolets.

Els visitants podran accedir a l'Espai Tast Km0-Gustum, ubicat al pavelló poliesportiu, a través de la compra del tiquet de tast dels formatges, que contindrà una pestanya extra que donarà dret a dues degustacions d'aquesta modalitat. Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Seu, Jordi Pallarès, l'objectiu de la nova proposta és «potenciar la gastronomia de qualitat i de proximitat, complementària als formatges, i dotar de contingut l'espai de les entitats i associacions locals».

Montadets / Els tastos que es prepararan són montadets de pasta de bolets, de pa de pagès català i hamburguesa de poltre i de chutney de carbassa i formatge Urgèlia. També n'hi haurà de pa de nous amb mantega i confitures, de pa de nous i pa de fetge, de bull blanc, de botifarra blanca i de botifarra negra. No hi faltaran degustacions de donja, sobrassada, ceba de Coll de Nargó, a més d'una punxa de rostbeef amb poma.

Els visitants també podran tastar una cervesa artesana del Pirineu, patates del bufet i vi dolç. Així mateix, s'oferiran xarrups de bolets, coques de forner, de brioix i crema de xocolata, de coca de full amb cabell d'àngel i de crema, i xocolata amb fruits secs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT