PUBLICITAT

Una desena de nois del Claror participen als jocs Special Olympics

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
La delegació del Taller Claror abans d'iniciar el desplaçament, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

Una desena de nois i noies usuaris del Taller Claror de la Seu d'Urgell participen aquest cap de setmana a la 20a edició dels Jocs Special Olympics 2012 que tindran lloc entre Barcelona i Vilanova i la Geltrú. Concretament, aquests joves alturgellencs van participaran ahir a la cerimònia inaugural d'aquests jocs que va tenir lloc al complex esportiu municipal de la Mar Bella de Barcelona. Aquesta cerimònia es va poder veure en directe pel canal Esport 3 i pel Canal 33 de Televisió de Catalunya.

A partir d'avui les proves es disputen a les diferents instal·lacions esportives de la capital del Garraf. Els esportistes alturgellencs, que formen part dels més de 1.100 esportistes procedents d'arreu de Catalunya, Espanya i Europa, prendran part en les proves d'atletisme i petanca. La cerimònia de clausura d'aquesta vintena edició dels Special Olympics se celebrarà diumenge al camp municipal de futbol de Vilanova i la Geltrú, a partir de les 12 del migdia.

Fa 20 anys que es va iniciar la celebració dels Special Olympics, esdeveniment esportiu a nivell mundial que aposta pels esportistes amb discapacitat intel·lectual i per un moviment internacional que els identifiqui.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT