PUBLICITAT

Atractiu duel al pavelló entre el River i l'històric Breogán de Lugo

  • Dani Pérez, que continua amb la seva recuperació, tindrà minuts en la direcció de l'equip andorrà
RAFA MORA
ANDORRA LA VELLA

Sempre és atractiu quan un club amb tradició com el Breogán de Lugo es presenta a jugar. Avui a les 21.00h els gallecs disputen la segona jornada de la LEB Or davant del River Andorra, amb els dos equips amb la moral alta després de la victòria de la primera jornada, els espanyols a casa seva contra el Barça B, i els andorrans a Osca. «Venim d'una victòria molt important perquè en aquesta lliga serà molt complicat guanyar fora de casa, tant per nosaltres com per tots», va dir ahir el tècnic Joan Peñarroya en roda de premsa. «L'equip que ens visita és un històric del bàsquet espanyol que estarà lluitant per l'ascens de categoria», hi va afegir.

Per part andorrana, els problemes físics que arrossega Dani Pérez el fan ser dubte, de la mateixa manera que fa set dies, tot i que Peñarroya li donarà minuts perquè la seva evolució ha estat bona durant la setmana, quan no s'ha exercitat amb el grup, el mateix que Cinto Gabriel i Albert Farfán, també amb problemes. «Està tot avaluat», va dir ahir el tècnic, que va assegurar que Pérez està «tota la setmana» en tractament «amb cautela perquè estigui bé». Segons una ecografia, «tot sembla bé», hi va afegir Peñarroya.

Si no està en la direcció Pérez, cosa difícil perquè el català hi vol ser i amb ganes es mouen muntanyes, qui haurà de prendre més protagonisme és Thomas Schreiner. L'austríac és un dels valors desconeguts del River, però un home cridat a estar entre els millors.

El seu compatriota Anton Maresch l'elogiava ahir també en roda de premsa. Així mateix, Maresch assumia que el paper que li toca en aquest River on ell ja és un dels veterans, «és crear més per a tots». L'austríac considera que ha de «ser més dur i agressiu». «Vull treballar molt aquesta temporada, tinc moltes ganes i sé que tinc més responsabilitat», hi va afegir el jugador.

Peñarroya, per la seva part, pensava en el rival, el Breogán que aspira a tot: «Té bones individualitats, els més incisius són els exteriors, sobretot Leonavicius i Winchester, que tenen molta anotació». Així mateix, el tècnic assegura que aquest joc exterior fa que «se n'aprofiti el joc interior, que és molt polivalent». De noms, «Gómez, Navajas, Diouf, que té un potencial físic enorme, Bortolussi, o Cobos, que fa jugar l'equip». Els gallecs compten per a aquest matx amb l'holandès Schaftenaar, que no va disputar el primer duel.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT