PUBLICITAT

AD800 confia en arribar al miler de persones en la manifestació del 21 d'octubre

  • La PIME, els sindicats de la Policia, el SIPA i el CFPA, la Unió Sindical d'Andorra (USdA) i el Sindicat Andorrà de Treballadors (SAT) han confirmat la seva presènciaAquí els subtítolsAquí els subtítols
11102012_ad800
Foto:ANA
El grup AD800, promotor de la manifestació que tindrà lloc el pròxim 21 d'octubre a les principals avingudes d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, confia en poder arribar al miler de manifestants. Tal com ha comentat el portaveu del grup, Manel Montoro, "tot està anant molt ràpid i diferents associacions ja ens han confirmat la seva presència i el seu suport". Es tracta de la PIME, dels sindicats de la Policia, SIPA i CFPA, la Unió Sindical d'Andorra (USdA) i el Sindicat Andorrà de Treballadors (SAT), a falta de la confirmació d'altres entitats, com l'Associació de Comerciants de l'Avinguda Meritxell.
Montoro ha explicat que aquesta manifestació "es desmarca" de totes les que hi ha hagut al país fins al moment, com les de l'1 de maig, ja que es tracta de "defensar els drets de tothom, no només del treballadors de la funció pública i del sector privat, sinó també dels empresaris, autònoms i demés". 

Tot i que és "molt difícil" poder donar una dada aproximada, ja que no es té referència d'altres manifestacions similars al país, el responsable de comunicació del grup ha assegurat que estan rebent moltes mostres de suport i que això els fa pensar que podran arribar al miler de persones convocades a la manifestació. 

Pel que fa a la promoció que es farà de l'esdeveniment, l'associació està ultimant els cartells, tríptics i altre material que repartiran per diferents indrets, com hotels, botigues, supermercats, etc. El grup també està enllestint els lemes que proclamaran,'Defensa els teus drets", i "No callis més". 

En relació a la recollida de signatures que van engegar fa uns mesos a favor de la transparència en els canvis de la Llei de la CASS, Montoro ha dit que la xifra arriba a les 3.000 aproximadament, tot i que el procés s'allargarà uns dies, esperant recollir-ne més a la manifestació i a la Fira d'Andorra la Vella, on també hi seran presents. Un cop es finalitzi aquesta recollida, les portaran al ministeri per fer pressió, però en cap cas s'iniciarà una ILP, almenys de moment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT