PUBLICITAT

El Roc Blanc, 4t a la general després de ser 3r a RI 2

  • La segona regata del dia s'anul.la per les dificultats de vent, amb l'Ossa lluny dels primers
EL PERIÒDIC
PALMA DE MALLORCA

Periodic
El Roc Blanc Hotels, durant la primera i única cursa d'ahir. Foto: NICO MARTÍNEZ

El vent va ser el protagonista a la badia de Palma ahir en la segona jornada de la Copa del Rei Audi Mapfre de vela. Les condicions van provocar que l'organització anulés la segona cursa en la categoria RI. Però la bona notícia va arribar per part del Roc Blanc Hotels, en què hi ha Ferran Rabanaque i Ireneu Pla, ja que l'equip va aconseguir la tercera posició a la cursa del dia, amb la qual cosa es va situar en la quarta plaça de la general . Per la seva part, l'Ossa de Marcel Lescano va ser 19è i és ara 18è a la general .

Les condicions de vent van permetre disputar totes les primeres mànegues, però després el vent va variar i va impedir fer la segona cursa en algunes categories, com va ser el cas dels RI. Així, en RI 2 el Roc Blanc finalitzava el dia amb la tercera posició parcial i sumava només tres punts, que el situaven quart a la general amb 19,5 punts, a 15 del líder, el Movistar d'Enrique Terol. El conjunt on hi ha Rabanaque i Pla fa, d'aquesta manera, un gran pas endavant.

Pel que fa al RI 1, on hi ha l'Ossa de Marcel Lescano, ahir no va tenir el dia i va baixar de la 16a plaça de la general fins a la 18a, amb 53 punts, després d'una jornada complicada on va acabar l'única cursa del dia 19è, a més d'11min del guanyador i líder, el Rats on Fire.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT