PUBLICITAT

Barcia lamenta que les demandes de nul·litat puguin retardar la represa de les obres

  • El reinici dels treballs queda pendent de les decisions judicials
  • El ministre, però, troba lògic que els lletrats busquin fórmules per demanar responsabilitats

EL PERIÒDIC 
SANT JULIÀ DE LÒRIA


03082010_tunel
L'estat actual del túnel, a la boca massanenca. Foto: TONY LARA
El ministre d'Ordenament Territorial, Gerard Barcia, ha manifestat que troba lògic que els lletrats de l'accident del Túnel dels Dos Valires busquin totes les fórmules possibles, com és el cas de les demandes de nul·litat del procés, "per intentar justificar les actuacions dels implicats i que les imputacions siguin al més lleus possibles". No obstant això, Barcia ha lamentat que la represa de les obres pugui veure's afectada per aquesta qüestió, ja que ha recordat que l'objectiu del Govern és que tornin a iniciar-se al més aviat possible.
De totes maneres, el ministre ha assegurat que es tracta d'un problema col·lateral en un procés llarg i amb implicacions judicials, i que és una cosa inevitable. També ha indicat que és impensable reprendre els treballs "fins que no hi hagi explicacions de responsabilitat i de causes".
El ministre ha manifestat que entén que els advocats busquin totes les fórmules per fer la millor defensa possible. Per tant, Barcia suposa que d'aquesta manera estan intentant evitar responsabilitats, ja que quan s'imputa algú, tothom intenta justificar la seva actuació. Finalment, Bàrcia també ha indicat que el Govern encara no ha rebut cap informe i que per tant la represa de les obres està pendent de les decisions judicials.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT