PUBLICITAT

L'Ossa de Lescano és 16è en RI 1 després d'anar de menys a més

  • L'equip Roc Blanc, amb Rabanaque i Pla, acaba 10è a la general de la primera jornada al RI 2
EL PERIÒDIC
PALMA DE MALLORCA

Periodic
Foto:

Ahir es va disputar a Palma de Mallorca la primera jornada de la 29a edició de la Copa del Rei Audi Mapfre de vela, organitzada pel Real Club Náutico de Palma. La cita, amb presència andorrana en la categoria RI, va tenir resultats que es poden qualificar de mitja taula. L'Ossa on hi hi Marcel Lescano va ser 16è a la general a RI 1, mentre que el Roc Blanc Hotels, amb Ferran Rabanaque i el jove Ireneu Pla a la tripulació, va acabar 10è al RI 2.

Les dues embarcacions van anar de menys a més en el seu debut a la competició més important de vela del calendari espanyol. L'Ossa de Lescano va signar una primera mànega en què va sumar 19 punts amb la 19 posició, amb un temps corregit de 6min 34s respecte al vencedor d'aquesta primera part i de la general al final del dia, l'Ítaca IX. En la segona mànega, l'Ossa va millorar la seva actuació, ja que va reduir la seva distància respecte als millors, amb la qual cosa va ser 15è. En el temps compensat se li van atorgar 4min 17s respecte a l'Ítaca IX, el qual va dominar de nou. D'aquesta manera, Marcel Lescano i el seu equip de l'Ossa, amb l'ILC 46 Proto, va tancar la primera jornada a la cita més important de l'estiu amb 34 punts i la 16 posició, dels 26 participants al RI 1.

Pel que fa al RI 2, el Roc Blanc Hotels va finalitzar la prova de debut 9è amb 9,5 punts i 3min 52s respecte al primer, el Tanit IV Medilevel. En la següent mànega, l'equip on hi ha Ferran Rabanaque i Ireneu Pla va ser 7è a 3min 49s del primer, en aquest cas el Movistar, per sumar 7 punts. Així, el Vrolijk del conjunt Roc Blanc va superar la primera jornada amb 16,5 punts, amb la qual cosa va finalitzar 10è dels 16 integrants del grup del RI 2.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT