PUBLICITAT

Els alumnes d'infermeria fan un taller d'emergències fora de la UdA

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto:

La plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria va ser ahir escenari d'un taller de mobilitzacions i immobilitzacions per als estudiants del campus lauredià de la Universitat D'andorra, durant el qual es van simular diverses situacions de risc en condicions d'emergència extrahospitalària.

La Universitat d'Andorra, amb la col·laboració del SUM del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària, va organitzar aquest taller en el marc de l'assignatura Infermeria de l'adult II, que forma part del pla d'estudis de tercer curs del bàtxelor en infermeria, informa l'ANA.

El taller muntat als exteriors lauredians va servir per treballar les immobilitzacions i mobilitzacions en ferits politraumàtics, amb posterior trasllat en ambulància. Prèviament s'havien presentat els conceptes teòrics i pràctics a fi de poder realitzar la immobilització i posterior mobilització de la columna i de les extremitats de les possibles víctimes amb l'objectiu d'atenuar els efectes d'una possible lesió primària i evitar lesions secundàries sobre la medul·la espinal i sobre les estructures implicades en els focus de les fractures.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT