PUBLICITAT

La X-Trem Challenge tindrà 34 equips de set nacionalitats

  • La prova laurediana comptarà amb Ambor en protos, i Bringué, Netriu i Choy en preparats
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sant Julià de Lòria tornarà a acaparar l'atenció del món dels Tot Terrenys amb la X-Trem Challenge que es disputarà des de demà fins diumenge i que comptarà amb els millors especialistes d'Europa en un marc que, any rere any, ha rebut tot tipus d'elogis per part dels equips que s'han atrevit a desafiar la seva duresa.

La cinquena edició de la prova que lidera en organització l'Automòbil Club d'Andorra, amb el suport del Comú de Sant Julià de Lòria, ha arribat al límit d'inscripcions i per tant comptarà amb a 34 equips –20 de la categoria protos i 14 de preparats–, a més d'una llista d'espera de nombrosos equips que estan a l'espera de que es produïen baixes en els dies previs a la competició per aconseguir una plaça.

En total són set nacionalitats diferents les que es veuran representades, la gran majoria de França i Espanya. Repeteixen l'equip italià Acerni Racing, el suís ZZ Kustom amb dos equips i tres equips britànics entre els quals destaca el veterà pilot Tony Baskill, vencedor l'any 2010. La gran novetat del 2012 serà la tornada de l'equip belga dels germans Reul, que van guanyar la prova fa tres anys i des de llavors solament havien assistit a la cursa com a espectadors, convidats per l'organització.

Quant a la representació andorrana, hi haurà l'equip Ambor-Caçador en la categoria proto i Brigué-Bingué, Betriu-Morlans i Choy-Choy entre els preparats, a punt per completar les 41 zones diürnes i les proves d'orientació nocturnes. El tret de sortida, demà a les 15.30 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT