PUBLICITAT

DA aconsella al SIPA una postura més dialogant

  • Els representants del Sindicat de la Policia d'Andorra han dit que si veuen un canvi en el model de negociació i que el Govern està disposats a admetre modificacions, "potser sí que parlarem"
10102012_da2
Un moment de la reunió entre els representants dels sindicats de la Policia i els membres del grup parlamentari Demòcrata, Ladislau Baró i Meritxell Mateu, aquest dimecres. Foto: ANA / N.M
Els representants del Sindicat de la Policia d'Andorra (SIPA), Xavier Surana i Joan Comella, s'han reunit, aquest dimecres a la tarda, amb el president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, i la consellera general Meritxell Mateu. Durant la reunió els policies han manifestat als consellers la preocupació per la seva situació, i els demòcrates els han aconsellat que mantinguin una postura més dialogant pel que fa a la modificació dels complements de jubilació. En canvi, des del SIPA lamenten que el Govern tampoc s'ha tornat a posar en contacte amb ells.
Els representants del SIPA estan realitzant una ronda de reunions amb els partits polítics que ha començat aquest dimecres al matí amb el grup parlamentari socialdemòcrata, i aquesta tarda ha seguit amb el grup demòcrata. Tal com ha explicat el vicepresident del SIPA, Joan Comella, han quedat 'amb millor sensació amb la primera' que no pas amb la segona.

La reunió amb els demòcrates ha servit per exposar-los 'el nostre malestar' per com s'està duent a terme el procediment de modificació dels complements de la jubilació. Comella ha criticat que se'ls demana que negociïn però que en realitat 'des de la reunió en què vam demanar les simulacions no s'han tornat a posar en contacte amb nosaltres'. En aquest sentit, opina que 'volen diàleg però no s'han acostat més'. 

Els consellers demòcrates han demanat als sindicalistes que prenguin una postura més dialogant, i aquests han contestat que 'si veiem un canvi en el model de negociació i que estan disposats a admetre modificacions, potser sí que parlarem'. 

Els membres del SIPA també han aprofitat l'ocasió per recordar als consellers generals 'les seves promeses electorals', i han assegurat que el fet que les arques públiques estiguin pitjor del que pensaven, 'no ens convenç'. Comella ha apuntat que 'un polític ha de prometre el que pugui complir, i sinó, com a mínim demanar disculpes'. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT