PUBLICITAT

El Govern creu que es compliran els terminis de la N-145

  • Cinca ha recordat que l'Executiu espanyol,  responent a la demanda del ministre Alcobé, no només va procedir a asfaltar la carretera, sinó que també va reprendre les obres en els punts més complexes
El ministre portaveu, Jordi Cinca, després que s'hagi fet públic que el govern espanyol només ha pressupostat poc menys de 200.000 euros per a les obres de la N-145 per al 2013, ha assegurat que el Govern no està preocupat i que confia amb el compromís que el govern espanyol va adoptar fa uns mesos davant del ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé. Per aquest motiu, Cinca ha dit que creuen que es compliran perfectament els terminis que en el seu moment va fixar el govern espanyol, i que els treballs estaran enllestits durant el primer semestre de l'any vinent.
Jordi Cinca ha recordat que el govern espanyol, responent a la demanda del ministre Alcobé, no només va procedir a asfaltar la carretera, sinó que també va reprendre les obres en els punts més complexes, com és la rotonda d'Arcavell, que ja està enllestida, el túnel artificial de Cal Pelaire, que està en plena construcció, i el túnel del Bordar i el nou enllaç a Anserall, el fals túnel de Cal Pelaire, que si bé encara estan una mica endarrerits, Cinca ha assegurat que 'estan a un ritme molt accelerat d'execució'. 

Per tot plegat, el ministre ha assegurat que no estan preocupats sinó 'contents i agraïts amb el govern espanyol'. En aquest sentit, creu que les obres s'acabaran dins dels terminis fixats, i ha afegit que 'fins i tot m'atreviria a dir que si continuen a aquest ritme s'acabaran abans i tot'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT