PUBLICITAT

El PS demana al Govern quantes sol·licituds d'intercanvi d'informació fiscal s'han rebut d'Espanya, França i Portugal

  • El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat a la Sindicatura, amb caràcter d'urgència, tres preguntes per ser contestades en la sessió de Consell General d'aquest dijous
El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat a la Sindicatura, amb caràcter d'urgència, tres preguntes per ser contestades en la sessió de Consell General d'aquest dijous. Entre altres qüestions, els socialdemòcrates han demanat al Govern quantes sol·licituds d’informació en matèria fiscal s’han rebut procedents d’Espanya, de França i de Portugal entre el mes de maig del 2011 i el mes de setembre del 2012, i quantes han estat contestades positivament.
El grup parlamentari socialdemòcrata vol saber el nombre de sol·licituds rebudes per poder saber quin és el volum de treball que comporta l'aplicació d'aquests acords bilaterals en matèria d'intercanvi d'informació fiscal.

D'altra banda, el Butlletí del Consell General també ha publicat aquest dimecres una pregunta dels socialdemòcrates en la que demanen al Govern quina és la seva resposta al malestar manifestat per les entitats esportives que, segons apunten, s'ha fet palès a través dels mitjans de comunicació.

Finalment, la tercera pregunta entrada amb caràcter d'urgència, té per objectiu saber quantes infraccions s'ha comès durant la Setmana de caça de l'isard, i en quines parròquies i zones s'han produït.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT