PUBLICITAT

AD800 convoca una manifestació general

  • La plataforma fa una crida a la ciutadana el dia 21 d’octubre per mostrar el seu descontent amb la gestió governamental i contra el "silenci administratiu en referència al malestar generalitzat de la població"
10102012_ad800
AD800 recollint signatures. Foto: ÀLEX LARA
"Veient el malestar generalitzat de la població a tots nivells i l’agressivitat de les reformes que l’administració vol dur a terme, considerem que no podem seguir amb aquest tarannà o d’aquí uns anys ens hauran de recollir amb pinces". Així comença el comunicat d'AD800 per anunciar la manifestació que convoquen el proper 21 d'octubre. La concentració començarà a les 14.00h a la plaça del Roc Blanc i descendrà per l’Avinguda Carlemany fins la Plaça de la Rotonda. Segons ha anunciat la plataforma aquesta té com objectiu finalitzar amb el "silenci administratiu en referència al malestar generalitzat de la població". "Si no ens escolten, ens farem escoltar".
La plataforma ciutadana AD800 considera que la situació actual és conseqüència "d’una irresponsabilitat i mala gestió del diner públic des de fa molts anys" i que "encara és hora de que es depurin responsabilitats polítiques". Per aquest motiu, es neguen a acceptar que sigui la ciutadania, "i sobretot les classes mitjanes i baixes qui paguin els plats trencats". AD800 critica que s'hagi començat a retallar "pels esglaons mes baixos quan s’hauria d’haver començat pels mes alts". Segons la plataforma, les reformes que està duent a terme l’administració "estan ofegant la societat civil i el teixit empresarial del país, minvant el consum i la competitivitat de les empreses" i que, per tant, estan convençuts que les noves reformes accentuaran "la diferència entre rics i pobres, i acabaran amb la classe mitjana".

Finalment, AD800 demana  que les noves reformes se sotmetin a referèndum, per d'aquesta manera poder assolir un govern "just i equitatiu" i evitar que es retallin els drets socials adquirits.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT