PUBLICITAT

La Batllia admet a tràmit el recurs del CFPA contra les retallades

  • El Tribunal de Batlles s'haurà de pronunciar sobre si, tal com asseguren els funcionaris, hi ha dubtes d'inconstitucionalitat en l'afer. En cas afirmatiu, trametrà el cas al Tribunal Constitucional.
El Tribunal de Batlles de la secció administrativa ha admès a tràmit la demanda presentada pel Col·lectiu de Funcionaris de la Policia d'Andorra (CFPA) contra la resolució del Govern, de data 1 d'agost, que desestimava el recurs de reposició interposat per vicis de nul·litat dels butlletins de salaris a partir del mes d'abril del 2012. Així ho publica aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).
Després que el Govern respongués negativament a principis d'agost a la demanda contra les retallades del CFPA, assegurant que la Llei de contenció de la despesa pública en matèria de personal no contenia vicis de nul·litat, el sindicat va portar el cas als tribunals. 

Aquest dimecres el BOPA ha publicat que la Batllia ha admès a tràmit el recurs, per la qual cosa s'haurà de pronunciar sobre si, tal com asseguren els funcionaris, hi ha dubtes d'inconstitucionalitat en l'afer. En cas afirmatiu, el Tribunal de Batlles trametrà el cas al Tribunal Constitucional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT