PUBLICITAT

Bartumeu critica el Govern per no haver negociat amb els policies

  • El socialdemòcrates entenen que l'Executiu no hauria "d'anul·lar la confiança legítima dels policies en les seves condicions laborals"
10102012_reunio3
Un moment de la reunió entre els representants dels sindicats de la Policia i els membres del grup parlamentari socialdeòcrata, Jaume Bartumeu i David Rios, aquest dimecres al migdia. Foto: ANA / Nerea Moreno
Els representants del Sindicat de la Policia d'Andorra s'han reunit aquest dimecres al matí amb el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, i el conseller general David Rios. Durant la reunió han exposat la situació de les modificacions dels complements de jubilació tal com ells la veuen, i els socialdemòcrates els han expressat el seu suport. Tal com ha expressat Jaume Bartumeu, entenen que el Govern no hauria 'd'anul·lar la confiança legítima dels policies en les seves condicions laborals', i que ells haurien seguit amb els acords que es van iniciar a la taula de la funció pública per poder arribar a una entesa sense 'fer un tall' com assegura que fa el Govern.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT