PUBLICITAT

Encamp busca eventuals per al Saló de la Infància

  • Els contractes seran de 5 o 10 dies i el transport al Pas de la Casa serà gratuït
EL PERIÒDIC
ENCAMP

El Punt d'Informació Juvenil d'Encamp i Studio Eventia han començat a promocionar la contractació de personal eventual per treballar al 21è Saló de la Infància i de la Joventut d'Andorra, que tindrà lloc a Encamp del 26 al 30 de desembre del 2012, i al Pas de la Casa del 2 al 6 de gener del 2013. Els interessats només han de portar el seu currículum al PIJ d'Encamp o enviar-lo per correu electrònic a [email protected]. La data límit per presentar-lo és el dilluns 3 de desembre del 2012.

Les condicions per poder treballar són ser major de 18 anys; tenir nacionalitat andorrana o permís de residència; realitzar una entrevista prèvia per fer la selecció de personal; i ajudar a fer el desmuntatge de les activitats el darrer dia de feina. Des del Comú van ressaltar que tindran preferència els joves de la parròquia d'Encamp.

El contracte de treball serà per cinc o deu dies, amb un horari de les 16 a les 21 hores –al final de cada jornada es celebrarà una breu reunió per valorar el desenvolupament del dia. El contracte inclou l'assegurança i preveu un salari de 255 euros per cinc dies i 510 en cas de treballar deu dies. A més, es proporcionarà transport gratuït d'Encamp al Pas de la Casa i l'uniforme de treball.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT