PUBLICITAT

El Bike Park Soldeu factura un 25% més el passat estiu

  • El Golf va acabar la sessió estival amb un creixement del 13%
EL PERIÒDIC
CANILLO
Twitter: @PeriodicAND

Periodic
Una imatge del Bike Park a les pistes de Grandvalira Foto: GRANDVALIRA

El Bike Park de Soldeu va tancar la temporada d'estiu amb un augment del 25% pel que fa al nivell de vendes, mentre que el Golf va registrar un increment del 13%. Xifres que es van fer públiques per part de Grandvalira-Ensisa ahir, després que les dues instal·lacions romanguin tancades des del darrer dia de setembre. L'estació valora positivament l'increment de la facturació, i també destaca que hi va haver un augment a nivell de visitants.

Després que a mitjans de setembre finalitzessin la temporada d'estiu les activitats del Family Park i del Karting, a finals de mes li va tocar a l'oferta situada a Soldeu, informa l'ANA.

El Bike Park Soldeu va començar la temporada amb la segona edició de l'Enduro BTT on es van concentrar un centenar de bikers d'Andorra, Espanya i França. Segons Ensisa, les Cronocoves van estar les proves més reclamades pels bikers. Finalment, també destaquen la I edició de la Duatló de les Valls de Canillo on Agustí Roc va guanyar en modalitat masculina.

En relació al Golf Soldeu, aquest va iniciar la temporada amb la primera edició del Trofeu Golf Soldeu. Al mes d'agost, va acollir el Primer Torneig Pro-Am i durant el mes de setembre va organitzar el Challenge Audition Bauhaud Sport Hotel Hermitage & Spa Golf Soldeu, el Campionat d'Andorra Golf Soldeu per parelles i la tercera edició del Trofeu Canal+.

D'altra banda, l'estació de Soldeu, integrada dins del domini esquiable de Grandvalira, és una de les set finalistes als premis World Snow Awards 2012, en la categoria de millor estació d'Euorpa, que s'atorguen cada any amb els vots dels lectors de la revista britànica Ski & Snowboard.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT