PUBLICITAT

La mina de Llorts té un 6,6% més de visitants

EL PERIÒDIC
LLORTS

El proper diumenge 14 d'octubre, la mina de Llorts tancarà la temporada d'estiu amb 3.624 visites, comptabilitzades fins el passat diumenge. Una xifra que supera els totals dels últims quatre anys, concretament en un 6,6% respecte el 2011.

El mes d'agost va estar el de més afluència amb 1.814 visites, seguit pel juliol amb 818 visites, mentre que l'octubre va tenir l'ocupació més baixa amb cent visites, i durant el mes de setembre el van visitar 571 persones.

El Comú atribueix aquest increment a l'àmplia franja d'edats a qui va destinada la visita, i el fet que s'emmarqui en una activitat temàtica que inclou la passejada per la Ruta del Ferro.

A més, recorden que l'Oficina de Turisme ha ideat noves maneres de promocionar la mina entre el públic local que ja coneix l'equipament amb l'ampliació d'horaris i les visites nocturnes, que han generat una gran expectació entre el públic familiar. Fins ara, les nocturnes estaven limitades als divendres, tot i que no es descarta obrir-les a més dies l'any vinent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT