PUBLICITAT

Onze excònsols firmen contra el Patapou

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Fins a onze antics cònsols de la parròquia d'Andorra la Vella han signat una carta dirigida al cap de Govern en contra d'ubicar l'heliport nacional al Roc del Patapou. La carta posa de manifest que el projecte compta amb el desacord del Comú i amb l'oposició d'un important moviment ciutadà, ja que consideren que se situa «en un indret que afecta directament la seguretat i el benestar de les persones». Els excònsols valoren positivament que es vulgui dotar el país d'un heliport nacional, però consideren que el seu emplaçament «hauria de gaudir d'un ampli consens i comptar amb el suport del Comú i la població».

Els cònsols signants són Xavier Llovera, Antoni Puigdellívol, Antoni Cerqueda, Joan Samarra, Lluís Viu, Benet Pantebre, Josep Vila, Manel Blasi, Agustí Marfany, Francesc Xavier Mora i Manel Pons.

En la missiva, els antics cònsols apel·len a la diligència i al saber fer polítics del cap de Govern perquè, més enllà de les consideracions jurídiques o tècniques, «tingui en compte l'opinió del Comú i dels ciutadans». H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT