PUBLICITAT

Koldo descarta Òscar per Holanda en considerar que té prous centrals

  • El seleccionador rejuveneix la convocatòria per al tercer partit donant entrada a Pousa i Moisés
IVÁN MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA
Twitter: @Ivan_Moure

Periodic
Teba ?segon entrenador? amb una pissarra al costat de Koldo, donant instruccions als jugadors en un moment de l'entrenament d'ahir al Comunal Foto: FAF / SÍLVIA CASALS

Convocatòria sorprenent per al tercer partit de la fase de classificació del Mundial 2014. Koldo ha deixat de banda la veterania per al partit de divendres a Rotterdam contra Holanda en anunciar després de l'entrenament d'ahir que descarta el jugador en actiu amb més internacionalitats de tricolor, Òscar Sonejee (90) a més de Manolo Jiménez, que contra Hongria i Romania tampoc no havia entrat en els plans del seleccionador.

Juntament amb els dos jugadors del Lusitans Koldo prescindeix dePeriánez, Rubio, Ludo, Quim Salvat i Gabi Riera. Segons va assenyalar després de l'entrenament aquests set noms cauen de la convocatòria «per motius tècnics», tot i que Rubio no té bé el turmell per un cop rebut el diumenge passat en el derbi colomenc i Ludo està al límit de càrrega física, per això va ser suplent en el darrer partit del FC Andorra contra el Morell. Dos dubtes que contrasten amb el de Fernando Silva, també amb problemes físics i que sí será un dels 18 que avui viatgen a Holanda.

Si Òscar i Manolo són les baixes més sonades, Pousa –va entrar ahir en la llista per Peppe, que no està disponible per motius personals– i Moisés San Nicolás viuran la primera experiència amb la selecció. Jugadors de 20 anys i 19, respectivament, que són el reflex de què la selecció continua en rejoveniment.

HOLANDA, SENSE SCHNEIDER I ROBBEN / Louis Van Gaal, de la seva banda, va facilitar la llista de convocats ja el passat divendres, tot i que l'homòleg holandès compta amb una llista de 20 jugadors, almenys per al partit de divendres contra Andorra. Destacar les novetats del blaugrana Afellay –cedit al Schalke 04–, De Jong i Van der Vaart, tot i les baixes sensibles d'Arjen Robben –possiblement sí estigui per jugar a Romania quatre dies més tard– i Schnejder.

Van Gaal ha convocat com a porters Stekelenburg (Roma), Michel Vorm (Swansea) i Kenneth Vermeer (Ajax); els defenses Heitinga (Everton), Daryl Janmaat i Bruno Martins Indi (Feyenoord), Nick Viergever (AZ), Ron Vlaar (Aston Villa) i Ricardo van Rhijn (Ajax); i els davanters Huntelaar (Schalke 04), Jeremain Lens (PSV), Luciano Narsingh (PSV), Van Persie (Manchester United), Dirk Kuijt (Fenerbace) i Ruben Schaken (Feyenoord).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT