PUBLICITAT

Un 'weekend' de 'shopping'

  • La Massana promocionarà el seu comerç amb activitats pel pont del Pilar
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Els conseller de comerç de la Massana en la presentació, ahir Foto: COMÚ DE LA MASSANA

«Serà un cap de setmana per dinamitzar la Massana i promocionar tots els sectors comercials, ja que hi participen una quarentena d'establiments, des de botigues de moda i perruqueries a supermercats, comerços d'esports o carnisseries», va explicar la presidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma), Laura Font. Aquest és el nou projecte organitzat pels comerciants massanencs per dinamitzar la parròquia durant el pont del Pilar.

Divendres i dissabte vinents els comerços massanencs tancaran a les 22 hores. D'aquesta manera s'espera atraure força clientela, ja que, a banda de l'ampliació d'horari, s'oferiran més d'una cinquantena de promocions especials, amb descomptes que arriben al 60%, a més a més d'un sorteig de més de quaranta regals.

I per acompanyar les compres, no mancarà l'animació al carrer, que estaran envaïts per uns personatges estrafolaris i divertits que tindran entretinguda tota la família. Es tracta de la Cercavila Grotesta, amb música de la Grossband i personatges interpretats per les ballarines de Líquid Dansa, que també oferiran un espectacle diumenge al matí.

La festa dels comerços es tancarà diumenge amb un vermut popular i amb el sorteig de regals, a les 14 hores, a la plaça de les Fontetes.

«Acelma ha organitzat una proposta atrevida i compta amb tot el suport del Comú de la Massana, que continuarà col·laborant amb les associacions per assolir l'objectiu que cada cap de setmana hi hagi activitats a la parròquia», va afirmar el conseller de Turisme i Comerç, Sergi Balielles, que va felicitar els comerciants per la seva iniciativa.

La Fira Mercat del bolet

El pròxim cap de setmana, la Massana bullirà d'activitat, i es que a més del Shopping weekend, també es pot aprofitar per pujar a Arinsal a comprar productes a la Fira Mercat del Bolet.

I per dinar o sopar, la millor opció són els restaurants de la parròquia, que fins el 4 de novembre ofereixen les jornades gastronòmiques La Massana Fogons, amb menús que tenen el bolet com a protagonista.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT