PUBLICITAT

Alcobé explica l'obertura a empresaris iberoamericans

  • El ministre informa de les noves oportunitats empresarials del país
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Alcobé explica el model, ahir a Lleida Foto: SFGA

El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, va participar ahir a la 34a Assemblea General de l'Associació Iberoamericana de cambres de comerç (AICO), que s'està celebrant des del passat dissabte i fins avui a Lleida. Alcobé va intervenir en el marc de la primera sessió de treball de l'assemblea, que va ser presentada pel president de la Unió de Cambres de Turquia, Rifat Hisarciklioglu, i va centrar el seu discurs en les oportunitats que ofereix Andorra per a l'empresariat de fora com a conseqüència del procés d'obertura econòmica iniciat pel Principat, així com els processos d'internacionalització de moltes empreses andorranes.

El titular d'Economia i Finances va explicar les reformes que s'estan implementant a nivell fiscal. Pel que fa a la inversió estrangera, Alcobé va informar de la posada en marxa de la iniciativa Actua per atreure capital i coneixement i diversificar l'economia.

Organisme amb 23 països / L'Associació Iberoamericana de Cambres de Comerç és un organisme internacional que associa, reuneix i representa a les principals cambres de comerç, associacions, corporacions i entitats afins, de parla espanyola o portuguesa, de 23 països d'Amèrica Llatina, el Carib, la Península Ibèrica i Comunitats Hispanes dels Estats Units.

A més d'Alcobé, ahir també va intervenir el president de la Generalitat, Artur Mas, que va reconèixer que actualment l'economia creix més a l'Amèrica del Sud que a la Península Ibèrica, i que calen més acords i pactes entre països per pal·liar-ho.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT