PUBLICITAT

RàdioSeu estrena la nova programació

  • ?Musica't' ofereix una radiofórmula que combina la música amb les notícies
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

RàdioSeu (107.2 FM) va estrenar ahir la programació de la nova temporada. Com a tret distintiu, l'emissora municipal segueix apostant per la informació local i oferint una extensa programació pròpia gràcies a la presència d'una quarantena de col·laboradors.

Una de les novetats és a la franja matinal. A partir de les 10 i fins a les 12, Musica't ofereix una radiofórmula que combina la música amb les notícies, la informació del temps i l'agenda. La informació local continua sent el tret diferencial de l'emissora, amb un informatiu matinal a les 905h, a càrrec d'Ignasi Cervera, i els informatius del migdia (13.00) i el vespre (19.00) dirigits per Marta Pujantell, juntament amb els butlletins. El meteoròleg Néstor Gómez ofereix cada migdia la previsió del temps.

De dilluns a divendres, de 12 a 1 del migdia, 120 per Cent concentra les entrevistes d'actualitat, a càrrec d'Ignasi Cervera i Glòria González, i un gran nombre d'espais temàtics. Els dimecres hi ha les entrevistes en profunditat de Joan Obiols a Radiografies, Dolors Mallofré amb La cuina de Cal Sastre, i Fem Empresa, amb Urgell Escribà i Mireia Font. El defensor del ciutadà, d'Àngel Rúbio, passa a emetre's els dijous, juntament amb Parlem bé, Connexió 19 i una novetat: un programa de l'Assemblea Social de la Seu. Finalment, els divendres continuen ocupats per La gota freda, amb el meteoròleg Josep M. Gasca, i el programa d'esports d'hivern A la muntanya!, a més a més d'un nou espai de l'historiador i arxiver Lluís Obiols. Pel que fa a la tarda, de 6 a 7, Glòria González presenta La Tria, amb espais per al cinema, la tele, els famosos, els petits anuncis i l'agenda d'activitats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT