PUBLICITAT

Jordi Rubio torna a la convocatòria per al partit de divendres a Holanda

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rubio espera la pilota defensat per Fité en el derbi colomenc, diumenge. Foto: ÀLEX LARA

Jordi Rubio torna a entrar en els plans de Koldo Álvarez. El referent de la UE Santa Coloma ha entrat en la preconvocatòria per al partit contra Holanda del pròxim divendres a Rotterdam després d'estar perseguit per les lesions durant l'estiu, per la qual cosa no va poder jugar cap amistós amb la selecció, com tampoc va poder estar a punt per als dos primers partits del Premundial del 2014, contra Hongria (0-5) i a Romania (0-4).

Rubio, però, ja torna a competir des del passat 7 d'octubre en la primera jornada de Primera i fins i tot va marcar un gol contra l'Engordany. També va jugar la segona jornada contra el Lusitans –i va marcar un altre gol– i diumenge de nou se'l va poder veure contra el Pidasa. Ara mateix té unes molèsties que podrien deixar-lo fora de la llista definitiva de 18 convocats però amb aquest gest Koldo demostra que no s'oblida d'ell per al lateral dret de la selecció.

També han entrat en la preconvocatòria José Antonio, Ferran Pol, Periánez, Ildefons Lima, Moisés, Òscar, Emili, Adri, Bernaus, Ludo, Marc Garcia, Ayala, Marc Pujol, Márcio, Vales, Sergi Moreno, Peppe, Víctor Hugo, Manolo Jiménez, Fernando Silva, Sebas, Ivan Lorenzo, Quim Salvat i Gabi Riera.

DERROTA DE LA SUB-17 / D'altra banda la selecció sub-17 de Jesús Julián Lucendo va perdre ahir per 3-0 en el tercer partit del Campionat Europeu 2013 que el grup 2 està disputant a Finlàndia i continua sense puntuar. Els gols del combinat amfitrió van ser de Jouini als minuts 13 i 58, i de Järvelä al 73.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT