El rebot continua sent un problema per al River

• Tot i així Peñarroya es mostra satisfet pel debut a Or amb victòria
I. MOURE

Schreiner lluita per una pilota dividida en un amistós contra el Barça B Foto: TONY LARA

El rebot continua sent el problema del River Andorra en la nova etapa a la LEB Or. Així ho van reflectir les estadístiques en els partits de la pretemporada i els números van tornar a delatar que aquesta es la faceta que més va deslluir en el primer partit de Lliga. Malgrat tot el conjunt andorrà va estrenar-se amb una victòria –81-82 a la pista del LOBE Osca– que per al tècnic «és de molt mèrit i ens ha de donar confiança».

El tècnic va fer un balanç positiu sobre el partit de divendres, però no va amagar que hi ha coses a millorar, partit del rebot, que segons ell «és on tenim més marge de millora». Creu Peñarroya que no és un problema d'altura: «Hi ha un component de gana del jugador però també de treball tàctic. El que està clar és que si això falla quedem coixos. Al tercer quart a Osca vam dominar el rebot i això ens va permetre provocar situacions de transició ràpida i tir còmode». De tota manera al final del partit el River havia agafat 32 rebots, per 40 del LOBE.

Els altres dos aspectes que Peñarroya creu que s'han de millorar són els balanços defensius, que «en el primer quart ens van passar factura» i també la presa de decisions que en els últims minuts no va ser correcta i segons el tècnic un partit que tenien controlat «es va convertir en un cara o creu».

Ara tocaran tres rivals que estan cridats a lluitar per l'ascens directe. El primer serà el Breogan Lugo, un equip amb història, pressupost i qualitat, el pròxim divendres en el debut a casa.