PUBLICITAT

Líquid Dansa portarà al Centre de Congressos una història de princeses i fantasia

  • La companyia Líquid Dansa obre, aquest dijous la 41a Temporada de teatre d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria amb la seva obra P de què
08102012_liquid
El director de l'obra, Sergi Vallès, la consellera de Cultura i Participació Ciutadana del Comú d'Andorra la Vella, Meritxell Rabadà, i la intèrprete Mònica Vega, durant la presentació de l'obra P de què.. Foto: ANA / N.M.
La companyia Líquid Dansa obre, aquest dijous la 41a Temporada de teatre d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria amb la seva obra P de què. Amb una història de princeses i fantasia arriben al Centre de Congressos per primera vegada. Sota la direcció de Sergi Vallès porten un espectacle que es diferencia dels anteriors perquè és 'més visual, amb més llum, i menys terrenal, més volat', segons afirma el director. En aquesta ocasió, a més, es compta amb dues noves incorporacions de ballarins, que són Daniel Martín i Aurélie Volage, que se sumen a Anna Frases, Verónica Pérez, Mònica Vega i Maite Castro. La tasca de la coreògrafa Emma Riba també ha estat molt important en la preparació d'aquesta obra, segons destaca Vallès, que assegura que ha aportat 'un salt qualitatiu'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT