PUBLICITAT

L'FNJA confia que els polítics tinguin en compte la feina feta a l'Assemblea de la Joventut

  • Roger Padreny ha recordat que els joves "tenim a la nostra disposició totes les eines necessàries per millorar la nostra societat actual, per exigir que se'ns respectin els nostres drets i per sentir‐nos més participatius d’aquesta"
08102012roger_europa
Roger Padreny ha estat el representant d'Andorra a l'Assemblea. Foto: FNJA
L’Assemblea de la Joventut 2012, reunió organitzada pel Consell d’Europa, ha posat el punt final aquest dilluns. El Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra, amb el suport del Ministeri d’Educació i Joventut i el d’Afers Exteriors, ha participat en la trobada que ha durat quatre dies, des del 4 al 8 d’octubre, i que s’ha celebrat al Centre Europeu de la Joventut a Estrasburg. Un dels objectius de l’esdeveniment és que la classe política prengui en consideració el treball fet pels joves.
L’Assemblea s’ha fet sota el títol Jeunesse et démocratie: la jeune génération sacrifiée?. La trobada ha comptat amb la participació de 150 joves de tot Europa, entre els quals, un membre del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra (FNJA), Roger Padreny, que ha valorat l’esdeveniment 'd’intens i interessant', ja que s’han fet diverses activitats així com grups de treball.

Els més de cent joves s’han reunit per debatre i reflexionar conjuntament sobre els desafiaments actuals que han d’afrontar davant la democràcia. Un dels grups de treball ha debatut entorn de temàtiques com democràcia i mitjans de comunicació, democràcia i emigració i democràcia i drets socials. Roger Padreny ha recordat que els joves 'tenim a la nostra disposició totes les eines necessàries per millorar la nostra societat actual, per exigir que se'ns respectin els nostres drets i per sentir‐nos més participatius d’aquesta'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT