PUBLICITAT

El Roser surt a prendre l'aire

  • Comerciants i visitants, satisfets amb la nova ubicació de la Fira, ara al llarg de tot el carrer Verge de Canòlich H El més demanat, els productes autòctons
CLARA GARNICA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Visitants a la Fira, amb les parades al carrer, ahir Foto: ÀLEX LARA

Fins ara la Fira del Roser s'havia celebrat a l'envelat del Prat Gran, un espai cobert i de grans dimensions, on s'hi concentraven totes les parades. Aquesta edició, però, hi va haver canvi de plans, després que la corporació actual decidís retirar l'envelat per a fer una zona esportiva i d'oci infantil. Per tot, aquest any la Fira del Roser va canviar d'ubicació per insatal·lar-se al llarg de l'avinguda Verge de Canòlich. I sembla que el canvi ha deixat a tothom satisfet.

És veritat que el dia d'ahir va acompanyar, i molt, i això va ajudar a que els visitants passegessin animadament al llarg del carrer durant tot el dia, observat les paradetes de productes autòctons, d'antiguitats, de roba i complements o de les diferents associacions i col·lectius de la parròquia. El que més èxit va tenir van ser els productes de la terra, en especial les trumfes.

Els comerciants, evidentment encantats amb l'afluència. «Aquí estem molt millor que a l'envelat, hi passa més gent», va opinar Maria Àngels Puig, al capdavant d'una parada de llibres de segona mà. Una opinió compartida per Mariannick Martín, que venia artesania i complements. «Això és el que necessita una fira d'aquestes característiques, estar al carrer».

Una altra cosa són les vendes. Sigui sortint a l'exterior, sigui quedant-se a l'envelat, costa que arranquin. A més, les dues comerciants van coincidir en lamentar que també es veuen afectades pel fet que la Fira s'ha celebrat només una setmana després de la Fira Medieval.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT