PUBLICITAT

El CV Andorra s'imposa al Barça i cau amb el Llars Mundet

  • L'equip d'Hillaire acaba segon la Lliga Catalana amb un joc encara irregular
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una acció del tercer duel de la Lliga Catalana entre el CV Andorra ?grocs? i el Llars Mundet, ahir al Poliesportiu Foto: ÀLEX LARA

El Club Vòlei Andorra va mostrar dues versions ahir en la segona jornada de la Lliga Catalana, contra el FC Barcelona i el Llars Mundet. Victòria i derrota que han deixat l'equip de Lluís Hillaire en la segona posició, per davant dels blaugrana i per darrera del també equip de la Ciutat Comtal.

Contra el Barça tot va anar sobre rodes. Era el primer partit de la jornada matinal maratoniana que es va viure ahir a un Poliesportiu d'Andorra gairebé desèrtic a les graderies. Contundent 0-3 amb parcials de 24-26, 18-25 i 23-25 però amb un joc satisfactori. L'equip tricolor va dominar i quan va haver d'emprémer l'accelerador ho va fer amb solvència. Ajuda tenir jugadors com ara Javi Borrego, que havia anunciat a principis del setembre que havia de deixar el vòlei per obligacions laborals però que ha redreçat la situació i finalment podrà ser un jugador més de la plantilla en la nova etapa a la Superlliga.

Sense dubte, un reforç tan inesperat com excel·lent: «No sé si l'he convençut jo o ha estat ell el que ha arreglat la situació, però és molt important per a nosaltres», va indicar Hillaire. Més sobretot perquè ja no hi és Geni da Silva, amb el qual no s'ha pogut redreçar la tensa situació que vivia amb el tècnic tot i afirmar que «ens falta ell però guanyem en altres coses. Tenim un equip més complert que l'any passat».

En el segon partit el Lars Mundet va vèncer el Barça per 1-2 (23-25, 14-25 i 25-21) també sense problemes i el primer títol de la temporad quedava per decidir en el darrer enfrontament: CV Andorra-Llars Mundet. Aquí va aparèixer l'altra versió de l'equip tricolor, la dolenta.

El primer set va ser igualadíssim. Finalment va decaure del costat visitant per 27-29 i després que l'Andorra desaprofités fins a tres pilotes de set. L'inici del segon set va seguir el mateix curs que el final del primer, amb els d'Hillaire a remolc, cometent errades tontes que van permetre el set de la Vall d'Hebron distanciar-se en l'electrònic. L'Andorra es va refer i va anar acostant-se perillosament en el marcador, però el set se li va quedar curt i finalment va cedir per 19-25. El tercer set es convertia en un tràmit, tot i que s'havia de jugar –igual que tots els altres– per motius d'average en cas d'empat. Com a anècdota el va guanyar l'Andorra 25-18. Hillaire va destacar: «La Lliga Catalana ens ha servit per agafar ritme de competició. Hem comés errades, però es poden corregir».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT