PUBLICITAT

Discrets resultats de Loan per problemes mecànics

  • L'andorrà és 22è i 21è a Mugello en la penúltima cita de la Fórmula Renault 2.0
EL PERIÒDIC
MUGELLO

Periodic
Loan, a punt d'encarar un revolt en el circuit de Mugello, ahir. Foto: PAL

Àlex Loan va viure un calvari amb els problemes mecànics en la penúltima prova de la temporada en la Fórmula Renault 2.0 Alps, disputada aquest cap de setmana al circuit italià de Mugello.

El pilot andorrà es va trobar un cotxe sense garanties per ser competitiu i es va haver de conformar amb una 22a posició en la carrera de dissabte i una 21a en la d'ahir.

El circuit era nou per a ell i en els entrenaments cronometrats de la primera jornada matinal es va trobar ja amb els problemes: «No hem pogut fer uns bons reglatge. El xassís no estava ben adaptat a la pista, i hem patit», va criticar sobre el seu equip, Arta Engineering.

Amb el 21è millor temps també va tenir problemes en la sortida i va quedar endarrerit. «He vist que en la part més tècnica feia bons temps amb respecte al pilot de referència de l´equip, però els problemes amb el cotxe no m'han deixat poder millorar la posició de la crono», va explicar sobre la primera carrera.

Ahir Loan es va trobar amb els mateixos problemes que dissabte. «El cotxe no va com hauria d'anar», va tornar a deixar anar sobre el seu equip. Si bé a la part complicada del circuit feia uns bons registres, el cotxe no responia del tot bé a la resta de trams per això l'andorrà va assegurar: «sento que no puc donar el millor de mi mateix quan el cotxe està així». A sobre un company d'equip se li va creuar i va haver de sortir de la pista per evitar una col·lisió, perdent així diverses posicions –fins a la 32a– que posteriorment remuntaria per acabar 21è. «Espero que en aquestes dues setmanes que queden fins a les curses de Montmeló, el cotxe pugui estar en bones condicions», va sentenciar. Serà el 19 d'octubre en l'última cita del curs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT