El VPC perd a Lavelanet 19-6 i Magallon es lesiona al taló

LAVELANET

El VPC Andorra va perdre ahir al camp del Lavelanet per 19-6 en un partit marcat també per un fort cop de Magallon al taló d'aquil·les i que els metges hauran d'avaluar per veure si es tracta d'un simple cop o una lesió més seriosa.

L'equip de Dídac Martínez no aixeca el cap. A la duríssima sanció per alineació indeguda amb que l'ha castigat la Federació Francesa en el debut contra el Seilh Fenouillet (passa de guanyar 12-20 a perdre 25-0) deixa de sumar quatre punts per restar-ne 2. Ahir en la primera part el VPC va encaixar un cop de càstig i després va veure com eren expulsats Kirikaixvili al minut 21 per falta tècnica i Kim Jourdan per un placatge il·legal al 27.

En la segona part els locals van buscar més la línia de marca andorrana en tres minuts ja havia aconseguit un altre cop de càstig (6-0). Barkalaia va respondre amb la mateixa moneda al 51 però en la següent jugada el Lavelanet va aconseguir un assaig transformat gairebé definitiu. En els últims vint minuts, dos cops de càstig més per als locals i un per al VPC que van fer pujar el 19-6 definitiu.