El Cevalls perd 10-5 en un partit boig a la pista de l'Alpicat

ESCALDES-ENGORDANY

L'Andorra HC Cevalls va perdre dissabte a la nit a la pista de l'Alpicat en un partit boig que va acabar 10-5. Set minuts de desconcert tricolor van marcar la derrota del conjunt que dirigeix Juan Sebastián contra un dels cridats a lluitar per l'ascens.

En la primera part el Cevalls va neutralitzar en dues ocasions els gols locals, mitjançant Guillem Cuadrado i David Giraud, però va marxar al descans amb un desfavorable 3-2 per un gol en els últims segons.

QUATRE GOLS EN SET MINUTS / En la represa va aparèixer l'empanada mental i en set minuts ja havia tirat el partit per terra: 7-2. Giraud i Aleix Montané van fer pujar el 7-4. Les ocasions a les dues porteries abundaven i els tricolors van desaprofitar-ne moltes clares. Un dubtós penal va acabar amb totes les esperances (8-4) i en els últims minuts encara es van poder veure tres gols més; el del Cevalls, obra d'Edu Rocha.