PUBLICITAT

GM Consultors avala els criteris emprats per definir l'ampliació

  • Martínez: "No sé d'on ho han tret, nosaltres ens basem en normes objectives"
  • La venda d'accions evoluciona a bon ritme, indiquen des de la corporació
CLARA GARNICA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Visitants practiquen l'activitat del múixing que ofereix Naturlàndia. Foto: ORIOL LLAURADÓ

GM consultors, l'empresa responsable d'efectuar l'estudi sobre el rendiment i la viabilitat de la propera ampliació de Camprabassa SAU, així com de definir els preus estipulats de les seves accions, va defensar l'objectivitat i la garantia del seu treball. "Per efectuar l'estudi vam partir dels criteris de rendibilitat i de les lleis de càlculs que estableix el mercat, partint també de la prudència i la eficiència", va manifestar Gerard Martínez, director de l'empresa. L'economista es defensava així de les afirmacions llançades per Andreu Gilabert a partir de l'estudi que elabora per encàrrec de l'associació Amics de la Rabassa.

Gilabert constata en la seva anàlisi (publicada per aquest rotatiu aquest dilluns) que el preu de les accions de l'ampliació de capital estan sobrevalorats i aconsellava que l'emissió es fes per un preu inferior per garantir la rendibilitat. Una rendibilitat que l'analista financer situa en el 5,05%, lluny del 14,7 anunciat per GM Consultors. Martínez va mostrar-se sorprès d'aquestes conclusions i va reafirmar la garantia dels criteris utilitzats; "no sé d'on ha tret aquestes xifres, nosaltres ens basem en normes objectives". L'economista va assegurar que no havia tingut accés a l'estudi i que en desconeixia la seva existència, i que per tant no podia establir una resposta perfectament fonamentada per refutar les dades avançades per Gilabert.

SATISFACCIÓ GENERAL
Martínez va situar el total d'accions venudes com a mesurador de la viabilitat del seu treball: "L'èxit de la operació serà el millor criteri de valoració". Partint de com evoluciona la compra d'accions des que es van posar a la venda el 6 de juliol passat, l'economista es va mostrar convençut de la viabilitat del projecte.

També des de la corporació laurediana hi ha satisfacció per com estan evolucionant les primeres setmanes, i van assegurar que la venda d'accions va a bon ritme. Un exemple és l'entrada de l'empresa Mútua Elèctrica, que ha adquirit un important paquet de participacions. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT