PUBLICITAT

Calvó i Rios debaten sobre pressupostos austers

EL PERIÒDIC
TIRANA

Els consellers generals Sílvia Calvó i David Rios, membres de la delegació andorrana del Consell General a l'OSCE parlamentaria, van participar ahir i divendres a la desena reunió de tardor de l'organisme. Aquesta sessió va tenir lloc a Tirana (Albània) i va basar-se en la promoció de la bona governança i la integració com a base per a l'estabilitat i la seguretat. Entre els temes més destacats, es va parlar de les conseqüències polítiques que poden tenir a llarg termini els pressupostos excessivament austers.

Per a aquest punt es va comptar amb el testimoni de parlamentaris grecs, que van alertar de «l'emergència d'extremismes polítics». Durant el debat es van proposar algunes mesures a emprendre en aquest sentit, com vincular els salaris a la productivitat, crear una taxa de transaccions financeres i democratitzar el procés de presa de decisions en aquest camp.

La sessió va quedar marcada per l'atac en territori turc derivat del conflicte sirià, que va ser condemnat pel president de l'OSCE, Ricardo Migliori, el qual va reclamar la intervenció internacional immediata.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT