PUBLICITAT

Boí Taüll confirma l'obertura pel proper dia 6 de desembre

  • L'alcalde de la Vall de Boí diu que aquesta notícia dóna tranquil·litat a la comarca
EL PERIÒDIC
LA VALL DE BOÍ

Periodic
L'estació d'esquí de Boí Taüll la passada temporada. Foto: ACN / MARTA LLUVICH

L'estació d'esquí de Boí Taüll obrirà la propera temporada després d'un acord entre els administradors concursals de Nozar i Promocions Turístiques de la Vall. La pàgina web de l'estació d'esquí ja informa de l'obertura del complex pel proper dia 6 de desembre així com les tarifes que s'aplicaran als forfets. Aquesta notícia ha estat molt ben rebuda a la Vall de Boí ja que de la continuïtat de l'estació en depenien un centenar de treballadors així com molts establiments turístics de la zona. L'alcalde de la Vall de Boí, Joan Peralada, ha explicat que l'obertura de l'estació dóna tranquil·litat a la comarca de l'Alta Ribagorça.

D'aquesta manera l'estació d'esquí de Boí Taüll podrà obrir la pròxima temporada sense necessitat d'intervenció de la Generalitat. L'acord entre els administradors concursals de Nozar y Promocions Turistiques de la Vall ha passat per una acceptació de les condicions proposades pel Institut Català de Finances.

El grup immobiliari Nozar, propietari del 98% de les accions de l'empresa de Boí Taüll, aportarà 800.000 euros en forma de crèdit per cobrir la part del pressupost que no s'arriba a ingressar amb els forfets i l'explotació dels sis hotels que finalment no hauran de tancar, informa l'ACN.

Així, els 90 treballadors afectats per l'Expedient de Regulació d'Ocupació podran tornar a la feina.

Turistes / Peralada ha celebrat la notícia i ha apostat per pensar en l'actual temporada, centrar-se en atraure turistes «i ja es veurà cap on va el futur». Segons Peralada, els propietaris de Boí Taüll han treballat «intensament tot l'estiu perquè l'estació pugui obrir» i finalment «s'ha trobat la solució». L'alcalde de la Vall de Boí ha explicat que en les últimes setmanes s'havien intensificat les reunions entre tots els agents implicats per aconseguir una via de sortida a la situació. Peralada ha dit que els empresaris estan «molt satisfets per la notícia».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT