PUBLICITAT

L'espai Ermengol inicia un nou cicle del 'Parlem de formatge'

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell ha organitzat una segona edició del cicle Parlem de Formatge, després de la bona acceptació del primer cicle de tastos de formatges artesans elaborats a l'Alt Urgell.

Així doncs, aquesta nova edició s'iniciarà el pròxim dijous 18 d'octubre –just a les portes de la celebració de la Fira de Sant Ermengol, la qual engloba la Fira de Formatges Artesans del Pirineu–amb un tast de formatge comentat d'Idiazabal de pastor a càrrec de la Formatgeria La Leze.

Cal recordar que els formatges de La Leze, que són d'ovella, llet crua i de ramat propi, han estat guardonats en diferents categories en el concurs de formatges artesans que se celebra en el marc de la Fira de Sant Ermengol. En aquest tast s'explicarà la història de la formatgeria La Leze, així com la Denominació d'Origen Idiazabal, així com l'elaboració i característiques dels formatges i altres productes tant de formatge i gaztazarra com de xoriç i cecina d'ovella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT