PUBLICITAT

Cano afirma que les retallades no desmereixeran la Festa Major

  • El pressupost és de 90.000 €, fa un any era 150.000 i en fa dos, 195.000
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cano i Villaró durant la presentació del programa de la Festa Major, ahir. Foto: ANA / M. S.

El Comú de la capital destinarà 90.000 euros a la seva Festa Major, que se celebrarà aquest cap de setmana i s'allargarà fins dilluns. Fa un any, el consistori va gastar-se uns 150.000 euros, i en fa dos la xifra s'elevava fins als 195.000, és a dir, més del doble que l'edició d'aquest any. Tot i les retallades pressupostàries, la consellera de Cultura, Maite Cano, va assegurar que "no es perdrà la qualitat" de la festivitat.

Cano va manifestar que les activitats i oferta proposada per a aquests dies festius ha estat "pensada perquè tots els ciutadans, dels més petits als més grans, puguin gaudir-ne". El tret de sortida el donarà el Mercat de la Festa, divendres a les 19 hores, que té com a objectiu donar més rellevància al Casc Antic, segons Cano. El director de Cultura de la capital, Albert Villaró, va destacar que hi haurà una vintena de parades, i va explicar que la filosofia d'aquest mercat és diferent a l'antic mercat medieval. Es tracta de "presentar la gent d'Andorra i de les comarques catalanes veïnes que fan productes artesanals de qualitat", va informar Villaró.

Per la Festa Major se celebrarà el 25è aniversari de la Gresca Gegantera. Els gegants de Solsona, el Gegant del Pi de Barcelona i els de Sant Pol de Mar seran alguns dels convidats d'honor. A més, el Centre de Congressos acollirà una mostra de gegants del Principat i d'altres poblacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT