PUBLICITAT

El parc d'animals s'obrirà parcialment al novembre

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La cònsol major de Sant Julià, Montserrat Gil, va manifestar que el retard en les obres del parc d'animals ve motivat, d'una banda, per les dificultats que passen les empreses constructores, i de l'altra perquè s'han hagut de substituir unes tanques per donar més seguretat al recinte. Malgrat tot, el parc s'obrirà progressivament a mesura que vagin rebent els animals. Està previst que a finals d'aquest mes arribin els llops i la fauna autòctona com els cabirols i les daines, i que per tant ja es pugui obrir al públic, tot i que la inauguració oficial s'ha previst a la primavera, ja que Andorra Turisme vol aprofitar la novetat per donar més força a la campanya turística de primavera-estiu.

Per tant, a partir del novembre estarà obert de manera parcial. S'obrirà al públic el recinte de llops, el de fauna autòctona i la granja escola, va informar l'ANA. El que s'ha hagut de posposar és l'arribada dels óssos, ja que com que són uns animals que hivernen, es recomana que arribin al nou hàbitat de cara al bon temps.

Gil va explicar que una de les novetats és la introducció d'una àrea amb la història de la Rabassa que doni a conèixer oficis antics com els llenyataires i els carboners.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT