PUBLICITAT

Arcalís rebrà la Copa del Món d'snowboard al 2013-14

  • Per a la mateixa campanya es farà Copa d'Europa femenina d'alpí en velocitat
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un moment d'una cursa disputada a Andorra el passat hivern. Foto: TONY LARA

La reunió de la FIS d'ahir a Zurich va deixar clares algunes coses, tot i que algunes, com la Copa del Món d'esquí alpí que Andorra vol acollir en la temporada 2015-2016 s'haurà d'esperar a la primavera, quan a la reunió de Dubrovnic s'estableixi el canvi definitiu. Mentrestant, ahir el que va quedar clar és que el Principat acollirà la pròxima temporada 2013-2014 la Copa del Món d'snowboard. Serà a la Coma d'Arcalís, on també es rebrà, però aquets pròxim hivern, la Copa d'Europa: serà els 14 i 15 de març. Així mateix, en esquí alpí, la temporada 2013-2014 hi haurà Copa d'Europa femenina en les especialitats de velocitats, tot i que encara està per concretar si supergegant o gegant o quina en concret.

No hi ha data concreta per a la Copa del Món, però sí que serà en 2013-2014. La cita seran dues curses masculina i femenina, amb el mateix format que la Copa d'Europa que aquest hivern servirà de primer test per saber com respon la pista que Vallnord establirà per a la cita, sempre a la zona de la Coma.

Pel que fa a l'esquí alpí, es va concretar com ja es va avançar ahir que les dates de la Copa d'Europa femenina amb dos gegants d'aquest hivern seran els dies 2 i 3 de març, mentre que la següent campanya l'aposta serà per la velocitat. Així mateix, en quilòmetre Vertical la Copa del Món arribarà aquest hivern els dies 15, 16 i 17 de febrer.

En freestyle s'ha intentat que el Total Fight passi a ser a Andorra Copa del Món. L'acord ho marca per a la temporada 2013-2014.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT