PUBLICITAT

45'3% d'ocupació al setmebre

  • Aquest percentatge és lleugerament superior al registrat el mateix període de l'any passat, tot i així, els hotelers assenyalen que la xifra de negoci ha estat la mateixa i en ocasions inferior
05102012-turistes
Foto: ÀLEX LARA
El mes de setembre ha registrat una ocupació del 45,27%, una xifra lleugerament superior a la registrada el mateix període de l'any passat, tal com han indicat des de la Unió Hotelera a través d'un comunicat. De tota manera, i malgrat aquest increment, els hotelers assenyalen que la xifra de negoci ha estat la mateixa i en ocasions inferior a la de l'any passat. En aquest sentit, s'assenyala la caiguda dels preus de venda i del consum realitzat pels clients, com els principals motius de la davallada.
La Unió Hotelera situa l'ocupació del mes de setembre en el 45,27%. Per parròquies, Canillo és la que ha registrat una xifra més alta, el 60,6%, seguida d'Andorra la Vella, amb un 50,69%, i d'Escaldes-Engordany, amb un 46,99%. A més distància se situen Encamp i Ordino, amb un 40,49% i un 40,08%, respectivament. I finalment, la parròquia que ha registrat uns índexs més baixos d'ocupació ha estat Sant Julià de Lòria, amb un 38,44%.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT