PUBLICITAT

Intervinguts 17.000 euros a un veí de Barcelona a la duana de la Farga de Moles

  • El vehicle estava ocupat per dues persones que van declarar que la quantitat que portaven era de 9.000 euros cadascun (18.000 euros en total). Posteriorment, però, van reconèixer que els diners només pertanyien a un d'ells.

La Guàrdia Civil va intervenir aquest dijous 17.000 euros a un veí de Barcelona a la duana de la Farga de Moles. La intervenció es va produir a les 10.30 hores durant la inspecció a un Nissan que circulava en direcció a territori espanyol i que estava ocupat per dues persones, que van declarar que la quantitat que portaven era de 9.000 euros cadascun (18.000 euros en total). Posteriorment, però, van reconèixer que els diners només pertanyien a un d'ells.

El conductor, identificat com a M.M.A., de 61 anys i veí de Barcelona, va continuar el viatge amb mil euros en concepte de mínim de supervivència, i la resta dels diners van quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya. A més, també es va aixecar acta per infracció a la normativa sobre blanqueig de capitals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT