PUBLICITAT

El nou BP arrenca amb una plantilla "a la qual s'ha de treure el màxim"

  • Aramburu té el primer contacte amb els seus nous companys: "M'hi hauré d'acoblar"
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Dia d'estrena del BP Andor- ra. Estrena de tota la plantilla, inclòs Javi Aramburu, l'última incorporació i petició expressa del tècnic, el qual també debutava. Impecables, els 12 integrants de la plantilla del club de Divisió de Plata trotaven per la gespa del Camp del Consell. Després tenien sessió de pilota i més físic al pavelló Joan Alay --el Poliesportiu està en procés de pintura--, i entre mig de tot, Jandro Álvarez, el nou entrenador, parlava: "Aquesta és una bona plantilla, sempre és millorable, però se l'hi ha de treure el màxim rendiment possible". Per la seva part, Aramburu, que arriba amb l'etiqueta de "líder", segons Jandro, assumeix el seu rol de nouvingut a una plantilla que gairebé és la mateixa de la temporada passada: "No vinc a fer-me líder de res, seré jo el que m'hauré d'acoblar als companys i no ells a mi".

En l'horitzó immediat, una pretemporada en què el club ha intentat tancar el màxim d'amistosos possibles abans que s'engegui la competició oficial. Primer, dijous l'equip es concentrarà tres dies a Puigcerdà amb un partit inclòs, dissabte 7 a les 19.00 al Poliesportiu cerdà, contra jugadors de Primera Nacional A i B. Després, el següent dissabte --dia 14--, duel contra un equip de Divisió d'Honor --Marfil Santa Coloma, MRA Navarra o Benicarló són els candidats--, per disputar l'altre diumenge --dia 22-- un triangular amb el Puigcerdà i el Barça B. Dissabte 28 es tancarà la pretemporada amb la presentació oficial de l'equip, al Poliesportiu d'Andorra, contra el FC Barcelona.

En tot aquest camí, Jandro vol instaurar el seu sistema de joc --"vull que juguem com a mi m'agrada, és clar", va dir tot confirmar que encara havia de visualitzar vídeos de la temporada passada, quan dirigia l'equip Xavi De la Rosa.

La pretemporada compta d'inici amb tota la plantilla, i tindrà també a prova Sergi Pons, un jugador del Rubí de Nacional A.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT