PUBLICITAT

Autoritzat el complex hoteler de Cachafeiro a Benifallet

EL PERIÒDIC
TARRAGONA

L'empresari andorrà Antoni Cachafeiro està promovent la construcció d'un complex hoteler al Mas de la Xalamera, a Benifallet (comarca catalana del Baix Ebre), que suposarà una inversió total de 10,5 milions d'euros. El projecte, que ja va avançar EL PERIÒDIC al maig, podrà tirar endavant després que la Comissió d'urbanisme de les Terres de l'Ebre l'hagi autoritzat, tot i que n'ha rebaixat el sostre constructiu inicialment previst, que era de 120 habitacions a 90 habitacles, i una sala de convencions de 800 metres quadrats.

L'informe favorable de la Comissió permetrà que l'Ajuntament de Benifallet pugui aprovar provisionalment el projecte, i d'aquí a un o dos mesos, fer-ho d'una manera definitiva, segons va informar l'agència Efe.

Tal i com va explicar Cachafeiro, el complex hoteler es farà on ara hi ha una masia del segle XIII i la idea de remodelar-lo va sorgir fa una dècada. A més d'hotel, les instal·lacions serviran com a explotació agrícola. L'empresari andorrà va voler deixar clar que «no me'n vaig a invertir a fora perquè totes les inversions les tinc aquí». El mas de Xalamera compta amb més de 120 hectàrees de tarongers de varietats diverses que «produeixen tres milions de cítrics» i l'edifici principal «és una casa catalogada que un cop estigui restaurada, estarà envoltada de jardins» .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT